A kenyér workshopok 9:00-kor kezdődnek, de érdemes 8:30 és 8:50 között érkezni.
A kalács workshopok 10:00-kor kezdődnek, de érdemes 9:30 és 9:50 között érkezni.
A kenyér workshopok 9:00-kor kezdődnek, de érdemes 8:30 és 8:50 között érkezni.
A kalács workshopok 10:00-kor kezdődnek, de érdemes 9:30 és 9:50 között érkezni.
Várható befejezés minden workshopon 16:00-17:00 óra között (ezt a kovász dönti el)
Kérlek, 1 db konyharuhát hozz magaddal és egy üveget vagy műanyagot a kovásznak, 2-3 decis elég lesz. Ha szeretnéd hozd a kedvenc kötényed, de azt is adok.
2000 Szentendre, Barackos út 24. a címünk. Felfelé egyirányú az utca, majd a jobb oldalon parkolj. Sajna bénán van kint a házszámunk, emiatt te a 21-es számot figyeld, mert pont azzal szemben egy széles macskakővel kirakott lépcsőn kell lejönni a pékségbe, de az alján már látni fogod a Farini matricát az ajtó üvegén Ez egy szuterén helyiség, emiatt hűvösebb kicsit, ha fázós lennél…
Lesz egy kis granola és gyümölcs reggelire, egész nap kávé/tea/víz és ebédelni is fogunk együtt.
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet.
Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.