Miről szól a workshop?
Dagasztunk, formázunk, töltünk, tekerünk, kenünk, kelesztünk, sütünk, eszünk - csokisat, kakaósat, pisztáciásat, fahéjasat, zserbósat, lekvárosat, nutellásat. Többek között kalácsot, babkát, csigákat, cinnabont, molnárkát, hamburger zsemlét.
A workshop menete
/ Érkezés 9:30-9:50 között - kávé, ismerkedés, gyümölcs
/ Kezdés 10 órakor
/ Közösen bedagasztjuk a kalácstésztát, majd félre tesszük kelni
/ Az előző nap bedagasztott tésztából különféle péksüteményeket formázunk és megkelesztjük azokat
/ A kelési időben közös ebéd
/ A megkelt péksüteményeket kisütjük
/ A saját tésztát amit otthon fogtok kisütnif az ajándék formába tesszük
/ Várható befejezés 15:00-16:00 között
Kérjük hozzatok magatokkal egy konyharuhát (kéztörlésre), és egy kis üveget, vagy műanyag dobozt a kovásznak. Köténnyel készülünk, de a sajátodat is hozhatod.
Egyéb tudnivalók
/ Létszám: minimum 4 fő, maximum 6 fő
/ Részvétel: kezdő szinttől, 14 éves kor felett
/ A kurzus felnőtteknek szól, gyermekeket kísérőként sem tudunk fogadni.
/ 6 főtől egyedi időpont is kérhető
Mit tartalmaz a részvételi díj?
/ Ebédet ami frissen sült kenyér, kencék, vaj, zöldségek. Egész nap kávét, teát, frissítőt, gyümölcsöt
/ Ajándék panbois formát a saját tésztához, egy habkártyát
/ Minden szükséges alapanyagot,
/ Műhelyhasználatot, képzést, munkafüzetet
/ Édes kelt tészta receptet, kovászt.
A workshop díja
40.000 Ft (alanyi adómentes számla).
Helyszín
2000 Szentendre, Barackos út 24. Farini Pop-up Bakery
Jelentkezés, lemondás
Jelentkezéshez kérjük kattints a lap alján lévő gombra, vagy nyisd meg a Jelentkezés menüpontot.
A regisztráció az előleg beérkezésével véglegesedik. A fennmaradó 30.000 Ft részvételi díjat készpénzben, vagy átutalással rendezhetitek a workshop napján.
A részvétel a workshop előtti 5. napig díjmentesen lemondható, az előleget visszautaljuk.